Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

ylpeydenaiheita!

Tänään heräsin jo 5.30 herätyskelloon,sillä Jesse lähti töihin!! Eilen hän soitti työpaikasta,ja siellä sanottiin heti että tule huomenna klo.7.00 tänne,työt alkaa heti!! :D IHAN SIKA HIENOO! OON NIIIIN YLPEE SIITÄ!<3 Muakin jännitti aamul sen puolesta,jotenki tuntu siltä kun laittais lasta ensimmäistä kertaa kouluun! :D tai ainaki vähän sinne päin. :D siinä kyselin onko eväät mukana, ja katsoin ikkunasta ku sen äiti haki sen. :) Hyvä ettei tullu itku :´D Tuntuu ihanalta et Jessestäkin huomaa selvästi että sitä kiinnostaa lapsi,ja sen tulevaisuus. Ei se ennen mitään töitä ole tehnyt. Mut onhan nyt aika aikuistuakkin,kun lapsi tulossa :)

Mun pitäis käydä vielä kaupassa,ja tehä makkarakeitto ennenkun työläinen tulee kotiin,ois sitte ruoka valmiina. :) Joten eipä tässä muu auta ku ruveta pukee päälle ja hommiin.

Kirjoitan myöhemmin vielä lisää siitä ku aloin tuntee vauvan potkuja. Ja vähän mitä ollaan jo saatu/hankittu.
Harmittaa etten vieläkään saa kuvia siirrettyä koneelle, koska en haluaisi netistä ottaa mitään kuvia esimerkiksi.
Toivottavasti johto löytyy PIAN!

Nyt kauppaaan ! -->

4 kommenttia:

  1. Mä oottelen täällä tosi innolla kuvia noista hankinnoista! Toivotaan että löydät sen johdon piaaan♥ Ja onnea odotukseen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no joo harmittaa ku en tiedä missä se on. :/ Kysyin Jesseltä,mut se sano jotain että koko kone on jotenki rikki et se ei vastaanota niit kuvii. Mut koitan kyl keksii jotain, et saan ne. :) Kiitos! :p

      Poista
  2. Haha, mul oli toi sama silloin Jontun kans. Onks eväät mukana, onks bussi kortti!!?? ...soita sit ku pääset :D

    VastaaPoista