Sivut

torstai 26. huhtikuuta 2012

Faktoja

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.


2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

    - Asun Kotkassa. Vaikka jotenki oon aina halunnu pois täält,ja pääsinki,asuin noin vuoden Helsingissä,kunnes palasin.. :D

   - Nyt odotan ensimmäistä lastani, Rv. 20+1! <3

   - Opiskelin parturi-kampaajaksi Helsingissä, mutta lopetin kesken.. :-D ups..

   - Mulle on tullu kauhee kammo lihasuikaleisiin tän raskauden aikana. Koska Jesse teki niist kastiketta,ku olin viel aika alussa,ja niiden ulkonäkö sai mut oksentamaan.. samoin paistetun jauhelihan..en oo syöny myöskään kanaa raskauden aikana.. :D

   - Moni luulee että oon ulkomaalainen, esim. venäläinen, koska mulla, ja mun sisaruksilla ei ole suomalaiset nimet. "Alexandra Madeleine,Natalie Anette,Nadja Mikaela & Vasili Nikolai Juhani" (ikä järjestyksessä)

   - Rakastan shoppailua,ja se auttaa aina mun suruihin.Ois joskus hauskaa testata paljon pystyisin oikeesti käyttää rahaa kerralla, vain vaatteisiin,kenkiin,koruihin yms! Mutta ensin tarvitsen lahjoituksen :D(tilinumeron saa pyytäessä. )

   - Tärkeintä mulle mun elämässä on Jesse<3ja tietty vauva! Mun perhe, siis äiti,iso sisko,ja pikkusisaret<3 Ystävät,joita on nykyään paljon vähemmän, mutta ne on sitäkin arvokkaampia,ja läheisempiä. :) Meidän koti!Sinne on aina ihana tulla, saa olla miten haluaa ja missä haluaa. :)

3. Lahjoita tämä sama award 4 parhaalle blogille/bloggaajalle.
http://vauva11.blogspot.com/ Yasu

http://essi-babyblog.blogspot.com/ Essi

http://newteenmom-mn.blogspot.com/ Mea-Maria

http://karostardust.blogspot.com/  Karo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti