Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

19+1

Eilen vaihtui rv.19! :) Vauvan potkut tuntuvan kokoajan selvemmin ja useammin, nyt niistä voi vielä nauttiakkin, ja on aina yhtä jännää tuntea ne pikku tönäisyt! :) Rakenneultra on 30.4. eli ei enää kovin pitkä aika! Tosin tuntuu että aika menisi paljon hitaammin,kun odotan vain että näkee taas pikkuisen,ja saamme tietää onko kaikki varmasti hyvin. :) Olisikohan vauva sellaisessa asennossa,että sukupuolenkin näkisi? Vaikka eihän sillä niin väliä ole kumpi sieltä tulee,kunhan olisi vain terve, muuta emme toivo. Aluksi jopa mietimme jos emme kysyisi sukupuolta ollenkaan,sillä se olisi myös ihana yllätys sitten kun lapsi syntyy. Kuitenkin tällähetkellä tuntuu,että aijomme asiasta kysyä,on ollut niin paljon arvailua sukupuolen suhteen, että jännittää itseäkin :D Ja nyt kun asumme kolmiossa,niin olisi myös ihana laittaa vauvan huone valmiiksi niin,että se on sitten hieman sukupuolta edustavampi,tosin en kyllä halua tyttövauvalle vaaleanpunaista, ja pojalle vaaleansinistä.

Nyt tv:n ääreen,ja potkuja odottelemaan ;) AINIIIN! minulle olikin tullut jo 2 lukijaa, joista toinen kylläkin hyväystäväni Yasu! heh, mutta tervetuloa vaan! :) Kuviakin on kyllä tulossa,kunhan saisin nyt sen johdon etsittyä käsiini,että saan puhelimesta siirrettyä kuvat koneelle :)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, aina kiva lukee jonku samanikäsen äipän blogia, ite täytän muutaman pvän päästä 19 ja tyttäreni sain 18-vuotiaana 4kk sitten. :)

    En tarkoita muuten millään pahalla tätä, mutta onkohan blogin otsikossa kirjoitusvirhe? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä ehin täyttää just 19 ennenku lapsi syntyy, mulla on synttärit 22.8. :) mut onnee sulle, siel ollaaki jo sit kovaa vauhtii kasvamassa! :P

      HAHA ,hupsista. :DD jotenkii ihmettelinki et ku se näytti vähän hassulta :D mut kiitos ku ilmoitit, etten vast vanhuksena tajuu tätä! :D

      Poista