Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

uhrautumista ja punastusta

Yritän siis kirjottaa nyt ensin kaikki "tärkeimmät" asiat,ja sitten alan tekemään postauksia aina kun ehdin,niin että mennään ajantasalla. Nyt kuitenkin vielä vähän aikaisemmin tapahtunutta.:)

Kävimme 12.3 neuvolassa,samalla oli ensimmäinen lääkärin tarkistus. Molemmilla käynneillä oli mukana opiskelija.. Neuvola käynnillä se ei niinkään haitannut,ja minulta myös kysyttiin sopiiko että opiskelija on paikalla. Käynti oli vähän erilainen kuin normaalisti,sillä Piia (neuvolatätimme) ei ollut paikalla, vaan hänen tilallaan oli sijainen. Lisäksi opiskelija otti minulta hemoglobiinin, ja jostain syystä se sattui tavallista enemmän :D ja siitä jäi mustelmakin. No,ei se niin vakavaa ole. :) Ja täytyyhän jonkun uhrautua opiskelijoidenkin kynsiin!! :D Hemoglobiinini oli taas tippunut, ensimmäisellä kerralla se oli 130,toisella 116 ja nyt 108! Sain siis rautalääkkeitä,sen ensimmäisen pakkauksen mikä saadaan neuvolasta. :) Lisäksi minulta katsottiin paino,joka oli myös hieman tippunut. Tällä käynnillä ei tehtykkään muuta,ja se oli nopeasti ohi.

Sitten olikin lääkärin tarkistus, joka oli hieman epämiellyttävämpi,sillä opiskelija oli melko nuori mies! :D Ja minulta ei edes kysytty sopiiko että hänkin on paikalla. Siinä sitten piti alkaa housuja laskemaan,samalla kun opiskelija siirsi tuolia lähemmäs,aivan kuin "paremmille apajille" :DD vähän odotin milloin kysymys tulee opiskelijan läsnäolosta, mutta ei. :D Itse olen vielä hieman ujo..tai nössö tuollaisten suhteen, että en uskalla sanoa etten halua häntä paikalle, varsinkin kun sitä ei edes kysytty. Tuntui että olisin ollut naama tulipunaisena! :D Vähän ajanpäästä kyllä helpotti,kun kuunneltiin vauvan sydänäänet. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti