Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Vihdoin!?

Moikkamoi vaan!

En oo kirjotellu taas sataavuotee.....hupsista. Edellee on motivaatio ongelmia,ja muutenki on kyl ollu niiiiin perus päivii et ei oo ollu mitää ihmeellist kerrottavaakaa.. : / Jonatan kasvaa edelleeen hyvää vauhtii, ja 4kk neuvolaki oli ja meni : )! hmm,mitähän muuta., Jos teil on jotain mistä haluutte oikeesti tietää , tai et mistä postaisin, niiin KERTOKAAA!! Ja auttakaa mua saamaa mun motivaatio takasin! :d Mut nyt eka laitan noi neuvola tiedot! (sulkeissa edelliset)


15.1.2013    (20,12.2012)

Paino: 7120g  (6410g)        Pituus: 65,0cm   (62,2cm)      Päänympärys: 41,8cm    (41,1cm)


Hyvin mennyt! Kasvu norm. Soseet aloitettu.Herää klo.1 & klo.5 syömään yöllä. Sydän ja keuhkot ok. Vatsa ok. Lonkat ok.  (sit jotain mistä en saa selvää :D) Iho hyvä. Pää seuraa tarkasti (jotain?!) Tyytyväinen.





Eli semmosta tällä kertaaaa.. 8 )

13 kommenttia:

  1. Voisit vaihtaa urlia! Se on pregnant ei bregnant. Ja vauva vissiin on tullut jo ;) ihana poika on kyllä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehehe, joo toi moka tuli huomattuu jo silloin alussa, mut mä EN OSAAAAA vaihtaa sitä !? joskus ku koitin, niin tuli ilmotus että koko blodi ois poistettu.. : ( Joten jos osaat kertoo jotenki selvästi miten saan sen vaihettuu niin vaihan heti ! ;) ja kiitos, on kyllä ihana <3

      Poista
  2. postaus toiveita: kuinka usein lapsen isä käy kattoos Jonatania? Kuinka vietät vapaa aikasi jos Jonatan hoidossa ja kuin usein on hoidossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, ja toiveet otettu huomiooon! :)

      Poista
  3. postaus toiveita, miten hoidat siivoamiset,ruuan teon, suihkussa ja kaupassa käynnit? Ps. Jonatan on niiiiin söpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sulle kiitos kommentista! Ja toiveet otettu huomioo. :) Ps. kiitän, ja niinhän tuo on <3 :´)

      Poista
  4. Jees, vihdoinkin uusia postauksia! :) aina silloin tällöin käyn kännyllä blogiasi kurkkimassa, vaikken ole vieläkään kerennyt liittymään lukijaksi..
    Kuis te ootte jo aloittanut soseet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) hehe:D 3kk neuvolas sano että voijaa alotella pikkuhiljaa. Ja Jonatanhan on siis täs kuus 5kk. :)Ja 4kk eteepäinhän niitä on. En tiiä ymmärsinkö ton kysymyksen nyt oikein? :D

      Poista
    2. Ymmärsit juu :) oho, onpa jotenkin erikoista että suositellais noin aikasin :O Osaatko kertoa et miksi? Mulle suositeltiin kiinteiden maisteluttamista vasta puolivuotiaana.

      Poista
    3. Aijaa, o,O kyl tääl (Kotkas) kaikille mun kavereille/tutuillekki on suunnillee samoihin aikoihin suositeltu noiden soseiden alottamist. Saatiin semmonen monisteki,jossa oli vähä niiku suunnitelma miten aletaa antaa noit soseit+milloin lisätää. voisin ottaa siit itseasias kuvan tänne bloginki puolelle. Jos siel teilläpäin ei semmosii jaella? Voihan toi olla sit paikkakuntakohtasta, ja moni asiahan riippuu tietty ihan lapsestaki. :)

      Poista
    4. Oon saanut kans sen saman lapun, mut en oo oikein ikinä ymmärtänyt et miks joillekkin lapsille annetaan aiemmin..? Oliskohan se korvikkeen takia? Tai musta ainakin tuntuu, et myös monet mun tutut ketkä pulloruokkii, on myös aloittanut kiinteet aiemmin, mikä on musta tosi hassua kun ainakin useimmat pulloruokitut ketä tiedän ovat kasvaneet ihan superhyvin ilman ylimääräistäkin ruokaa.
      Ite siis täysimetin puolivuotiaaks, niin siks aloitettiin vasta silloin.

      Poista
    5. Joo varmaan sen korvikkeen vuoksi. Mikä on kyl aika hassuu.. Ja joo niin mä muistelinkii et sä imetit pitkään, siis itteeni verrattuna ainakii :D :)Mä en oo niinkää jaksan ees miettii et miks mulle sanottii aijemmin/myöhemmin et voi alkaa antaa soseita, ku joillee muille. Eiks pääasia et lapsi saa ruokaa ja kasvaa. :)

      Poista
    6. Imetän siis vieläkin.. :D mut joo, onhan se tietty tärkeintä, kunhan vaan kummastelin! :D

      Poista