Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Hyppykiikku

Hmmm... Mä ajattelin nyt kirjottaa ihan vaan mitä mieleen sattuu, koska must tuntuu et tätä blogii ei ees koht lue kukaan, ku kirjotan niin vähän. Mikä on oikeestaa hassuu, koska mähän kirjotan tätä pääsääntösesti itelleni! muistoksi.. Mut toisaalt haluun myös,et mun kirjotuksist voi löytyy jotain jokaselle, ehkä samanlaisii kokemuksii tai mielipiteitä? jännää. Siks ois myös kiva et ne jotka oikeesti lukee, niin kommentois joskus. Ja en tarkota nyt pelkästää et " ihana Jonatan " jne juttuja, vaa siis iiihan mitä vaaan. ( JOS ON JOTAIN YHTEISTÄ) en edelleenkään aijo julkaista mitää älyttömii haukkumis viestejä,koska tän tarkotus ei ole se. Vaan enemmänki se , et ihmiset voi jutella ja jakaa omii ja samanlaisii/ samantapasii kokomuksii. :)

MUTTA. Eilen Jonatanin isä kävi kylässä,ja laitettii Jonatanille hyppykiikku ! Aluks se oli aika hämillään, mut pikkuhiljaa alko pomppia ja liikkua, :´D Ja tänää aamul laitoin sen siihen, ku siivoilin keittiöö ( hyppykiikku on siis tos keittiön ja olkkarin oviaukolla ) Jonatan oli ihan innoissaa! Nyt se pomppi jo paaaljo enemmän, ja siit oli kai mukava katella mitä äiti puuhaili. :) Kunnes tuli taas väsy, ja vein sen päikkäreille.

isi syöttää mango sosetta 8 ) 
Ja mä unohin näköjää ottaa omal puhelimel kuvii ku Jonatan oli siin hyppykiikus.. laitan niit myöhemmin :) 


18 kommenttia:

  1. Mä kyllä lueskelen edelleen :) Kiva seurailla Jonatanin kehitystä kun oma vauva on suht samanikäinen. :D Oon vaan huono kommentoimaan muitten blogeihin! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kivaa!:p hehe nojooo en kyl itekkää iiihan hirmu usein kommentoi, ja nyt varsinki ku on jäääny vähemmälle omaki kirjottelu : | :>

      Poista
  2. Kyllä mä luen! :D
    Hyppykiikku pitäis meidänkin hankkia, luulen että Tomas tykkäis kans. On siitä ollut joskus jotain puhetta, mutta muuta ei ollakkaan saatu aikaseks taaskaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyyyvä ! : ) joo se on aika kätevä, varsinki ku Jonatan ei tykkää olla enää oikee sitteris.. -,- : D

      Poista
  3. Käyn aina lukemassa postauksesi, mutta olen niin laiska kirjoittamaan, pahoittelut.
    Olisin meidän pojalle halunnut hankkia hyppykiikun, mutta meillä ei ole sellaista kohtaa missä olisi silloin voinut hyppiä. Ehkä sitten joskus seuraavan kanssa saan hankkia vihdoin kiikun :) Itse kun olin pienenä ihan hulluna hyppykiikkuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva et nyt ilmoittauduit! :) joo se on ihan hauska : ) mä taisin itekki tykätä pienen siitä : )

      Poista
  4. Meilläkin hyppykiikku laitettiin pari päivää sitte ja sai suuren suosion. ;) On se jännä seurata kuinka lapsi riemastuu oikein jostain jutusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo viel se on tollast ihan pieneen tyytymistä ;DD

      Poista
  5. miten sul meni joulu jonatanin kanssa kun (tai jos) kävitte jonatanin isänkin suvun puolella kyläs? :) puhuit aikasemmin et mitä siitä oikeen tuleekaan kun ette ole yhdessä enää ja senki suvun puolel pitäis käydä...

    nii ja miten teil menee jonatanin isän kans nykyään? näkeeks se jonatanii usein tai kiinnostaaks sitä se lapsi enää kunnolla kun ette ole yhes vai menee omii menojaa? onks jonatan koskaa sil hoidos? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei käytykkää joulun eikä koko joulupyhinä isän puolen suvul, vaik aluks oli tarkotus käydä. Ja syy oikeestaan se et, mun sisko ja sen koko perhe,mun pikkuveli ja sen kaveri yms alko oksentaa :D ja välil oli itellääki semmonen pien pelko et ihanku kiertäis mahas, mut ei sit onneks tarttun meihin se tauti! : ) Meil menee edelleen aika-ajoin huonommin, ja ehkä pvä tullaan toimee... :: DDd haha.. Se meneee omii menojaan oikeestaa, välil käy kattoos.. Ja ei oo koskaa hoidos sillä.

      Poista
  6. Ja nii lisäyst viel edellisee kommenttii ku unohin kirjottaa et miten sulla menee? onks sul hyvä tukiverkosto ku ei oo jonatanin iskäkää siin sun kans, et pärjäät ja jaksat henkisest ja fyysisest? Onko rankkaa ku jonatanin isä käy ja lähtee taas pois kyläilyn jälkeen ja jäät yksin? mietit sä koskaan et mtä elämä olis ku koko pikkuperhe olis pysyn kasas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul menee ihan hyvin. : ) KIITOS KYSYMÄSTÄ! :´) Mul on hyvä tukiverkosto,ja on muutamat ihmiset joille pystyn kertoo _kaiken_! <3 Tietty on vaikeeta jotenkii, mut se on kai enemmän henkist. Ja johtuu oikeestaa siitä, ku kuulen kaiken mitä Jonatanin isä tuol puuhailee. : D yleensä saa hävetä.. myös Jonatanin takii. Mut nyt kuulemma parannusta tapahtumassa xD Mut tietty ei mul nyt joka pvä oo enää semmonen kauhee "masis" . mut joskus.. Onneks mul on toi pikku prinssi joka pelastaa päivät! <3 Eii se oikeestaan oo rankkaa. Oon päässy hyvin eteepäin omas elämäs sen suhteen, mut tietty ois aina helpompaa jos tultais toimeen, ja se kantais vastuun samaltaval ku mä! Oon tietty sitäki joskus miettin, mut sitä on aika vaikeee selittää, varsinki ku en ala tänne ihan kaikkee kertomaa. :D Mut voin sanoo et jos Jonatanin isä muuttuis tietyis asiois 1000 % mä voisin olla sen kans viel joskus.. Mut en usko et tollast tulee tapahtumaa, ainakaa vähää aikaa, joten eieieiei, en ala enää siihen samaan. Ja myöhemmin se on varmaan jo liian myöhästä. Ainaki mä toivon et vaik 5 vuoden päästä mul ois uus mies, ja ehkä myös toinen lapsi! ;) 8))

      Poista
  7. Hei miten laitoitte hyppykiikun ja millasen ostitte? Paljon se makso? :) ja mäkin lueskelen edelleeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tos keittiön liukuoven kohalla oli semmonen rautatanko, niin siihen kiinnitettiin,aluks ajattelin et pitää porata koukku kattoon, mut Jesse sano et tuol on joku tanko jossa se on itekki roikkunu :--D Me saatiin toi hyppykiikku,joten en tiiä sen hintaa : ( + kiva että luet! :))

      Poista
  8. joo hei hyppykiikku kuvia, kiitos! :)

    VastaaPoista
  9. hei, etkö meinaa enää kirjoittaa ollenkaa tätä blogia? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipppa! Meinaaaaaaan, ja suuuurin anteeksi pyyntö tälle pitkälle hiljais elolle! Mul on motivaatio oikeesti ollu iiihan _olematon_ Ja oikeestaan aika paljo puuhaakin, ja sit iltasin oon iha rätti väsyny. : / Mut kertokaa ihmees jotain mistä haluutte et kirjotan, ja AUTTAKAAA mua saamaaa motivaatio takasin!! :)

      Poista