Sivut

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

..:Itku pitkästä ilosta:..

Jonatan nukkuu,niin aattelin et nyt voisin jotain yrittää kirjottaa.. Ollaa vähän kipeitä,mul kauhee nuha,ja yskä, mut kurkku ei oo kipee. Jonatan ihan räkänen, mut onneks se on silti ihan pirtee.
No nyt se sit heräskii.. :D 
  Jesse kävi tänää, siis äsken kattomas poikaansa. Oli aika vaivaantunutta.. jotenki ahistaa ajatus siitä, et tuleeks tää aina menee näin. Ei katsekontaktii,lyhyit vastauksia ja hiljasuus.
Jotenki tuntuu ettei o enää mitää sanottavaa,vaikka ehkä haluiski sanoo jotain, ei saa sitä ulos. Tai sit ei vaa viitti sanoo enää mitää. Mun mielest mä oon yrittäny, ja kiitos on paska. Sanotaan toista, mut tehään toista.
  Koht on joulu, ja pitäis mennä siel senkin suvunpuolel käymään, jotenki ei innosta. Mut kai pakko. Tuntuu vaa tyhmält, oltiihan me viime jouluki siellä,siis niiden äitil ja isällä, mut yhessä,ja mä silloin raskaana, vaikka sitä ei viel tiedettykkään. Nyt se on varmast taas ihan vaivaantunutta, ja jouluhan on joka vuosi! Tää paskan sataminen niskaa ei näytä loppuvan, eli tätäkö odotettavis seuraavatki vuodet? PRKL!
Mut joo antaa olla en jaksa enää miettii noit, joten nyt "vähä" ilosempaan asiaaaaan! 8) 


 Jonatan on nimittäin alkan yrittää kääntyy, selält mahallee! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti