Sivut

maanantai 10. syyskuuta 2012

Tunnustus


Joo eli siis kiitos kaikille jotka on tunnustan tykkäävänsä mun blogista!<3 Mun on pitäny tehä tällänen tunnustus myös ite,mutta se on jäänyt. Soriii, Joten nyt taas kun tuli uus tunnustus, mä mietin et hitto pakko munkin on nyt saada itestäni sen verran irti,koska tääl on niin paljon ihanii blogei mitä mä tykkään lukee,ja jotka ansaitsee tunnustuksen! :)

http://pelkurinpaivakirja.blogspot.fi/ Tätä en oo luken kovin kauan,mutta kirjottajan tarina on musta ihan mielettömän upee,ja tykkään tän blogin tyylistä,ja siitä miten kirjottaja kirjottaa. :)

http://essi-babyblog.blogspot.fi/ Tätä mä aloin lukee aluks sen takia et kirjottaja on munkans saman ikänen.. Mut tykästyinki paljon enemmän siihen,joten oli aina kiva huomata kun oli tullu uus postaus.Nyt on jo vauva syntyn tälle blokkaajalle,ja kiva nähdä niitten arkee :)

http://murusenodotusta.blogspot.fi/  En muista miten löysin tän blogin,mut hassu sattuma,tän kirjottajal, ja mulla on samanpäivän synttärit,ja lasketuis ajois vaan päivän ero! :) Saas nähdä kumpi ehtii ensin! ;)

http://newteenmom-mn.blogspot.fi/  Kirjottaja on mun hyvä ystävä,mut silti mä jaksan lukee sen postauksii,ja seurata sen ja pikku Miikkaelin elämää. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti