Sivut

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Jäääätelööööö

Täällä Kotkassa oli taas ainaki ihan älyttömän kuuma! Alkaa kyl jo tää kesä riittämää... Ja kyllä, minä joka rakastan kesää, ootan nyt innolla talvea.. :| enpä ois itekkää uskonu. Kuitenki Jonatanin myötä on tullut enemmän myönteistä suhtautumista talvea kohti.. pulkkamäkeen.. myöhemmin luistelemaan, ja lumisotaa ! hah! Nyt mietin et miks puhun tästä täällä.. ja nyt.

Tänään 7.8. syötiin kuitenki jäätelöä paahtavan kuumassa ilmassa. Oltii matkalla bussi pysäkille, josta mukaan hyppäsi vielä kaverini Noora, ja hänen tyttärensä Venla : ) Mentii käymää Jumalniemessä, eläinkaupassa, ja katselin vähän asioita joita pitää hankkia vielä ennen käärmeen kotiutumista. Tietenki eläinkaupassa luikerteli 2010 vuonna syntynyt viljis pentu,ja käärmekuume vain kasvoi! HALUUUN SEN JO 8) Niiiin ja käärmeen nimeksi taitaapi tulla näillä näkymin Hannibal.

Ollaa suunniteltu Ikea reissuu Taijan kanssa. VIHDOIN. Meijän piti mennä 4.8... mut hienosti molemmat unohti koko jutun xD hahah. Mut ei se mitää, syyskuun alussa ois tarkotus mennä, ja tää kämppäki alkaa näyttää taas vähä enemmän kodilta :) Mut paljo on viel ostettavaa.. -,-

Mut nyt meen tekee lämppäreit, Jonatanki jo nukkuu. :)



Jonatan ja jäätelö suu, hihih <3

o,O

: D

8 D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti