Sivut

torstai 28. maaliskuuta 2013

Tatskaa & Jonatania

Heippaaaa!

Jonatan on oppinu ryömimää eteepäin! Ja vauhti onkii mitä huimin :D Lempipuuhaa onkii nyt repii alas kaikki mihin yllää! Ekana onki lähteny tv-tason alahyllyn paperit ja lehdet. 
Jonatanin tyyli mennä eteepäin on aika hauska, vetää molemmin käsillä, mut toinen jalka suorana ja toisel potkuttaa vauhtii :D haha. Mut tyylinsä kullakin ;) Jonatan on myös alkan nukkumaa kokonaisii öitä heräämättä kertaakaan !! : ) Edelleen mennää nukkumaa klo. 20. Ja herätään 08, aikaa aamulla. 
Tänää tosin jäbä veti vähä pidemmät unet, ja herättiii vast kymmeneltä !! Olin jo vähä paniikis aamul ku heräsin ekana, ja Jonatanist ei kuulunu ääntäkää :D Oli pakko mennä nopee kattoo et onhan se viel hengissä, mut siellähän se leikki. :)

 
Meil oli neuvola 12.3. eli kolme pvä ennen kuin Jonatan täytti 6kk:
 
Tän hetken mitat, edelliset sulkeissa (4kk):

Paino: 8150g    (7120g)

Pituus: 70,0 cm   (65,9 cm)

Päänymp.: 43,4 cm   (41,8 cm)

Neuvolassa kirjoitettu: 
 Kasvaa hienosti.Ruokailut kunnossa. Vatsalleen sujuvasti kääntyy,akselin ympäri liikkuu. Molemmin käsin leluun tarttuu.Jokeltaa kirjavasti!

 Seuraava neuvola onki sit vasta ku Jonatan on 8kk. : )

SITTTE! Tatska on vihdoin nyt valmis! jeeeee ; ) Aluks sattu vähemmän ku kuvittelin, mut loppu puol h oli yhtä helvettii. Ei pystyn enää ees ajatella muuta ku että SATTUUUU!! mut nyt se on siinä. : )



7 kommenttia:

  1. uuu pupuli meille ryömimää <3

    VastaaPoista
  2. Mikä tuon tatuoinnin tarina on? Mistä sait idean ja kuka sen on suunnitellut? Upea on!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tolla mitää sen kummempaa tarinaa oo. Oon vaan aina tykänny pääkalloist. :) Ton piirs henkilö joka myös tatuoi sen, idea lähti toisest kuvast, jota sit muokattiin : ) Kiitos, mä tykkään kyl itekkii : )!

      Poista