Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Kämppää & töitä

Heipparallaaa!


Jonatan on päikkäreil ja mietin et voisin kirjottaa taas tännekkii jotain. MUT MITÄ ?! Pää lyö ihan tyhjää. Ja taaskaa ei oo mitää kerrottavaa.. o,O Hmm..
 Mulle on tullu taas ihan kauhee muutto kuume. Tai siis se on ehkä ollu kokoajan, mut oon aina saanu sen pois päästä vähäks aikaa, ja oon koittan miettii et SIT JOS, tulee sellanen kämppä vastaa, mikä on oikeesti hyvälpaikal, ja ois hieno keittiö, niii voisin muutta.... Mut ehkä onneks tuol ei oo nyt olllu ees mitää kovin kivaa tarjolla. : D

Josta tulikii mielee. Mä pääsisin töihin, jos haluisin. Ja haluisinhan mä. Mut mitäs mä ton pojankans teen...
En kauheen mielellää laittais Jonatanii viel minnee päiväkotii.. : / Ja ihannetilanne oiskii et Jonatanin pappa,mummo, yms. hoitais jäbää sen aikaa.. Mut se nyt ei oo kovin todennäköstä. Koska mul ois kuitenkii 8 h päivii jnejnejne.. ÄRSYTTÄVÄÄÄÄÄ!! Sit aloin miettimää et meneehän monet muutkii töihin jo tyylii ku lapsi on 1kk. Mut pläääh. En tiiä yhtää mitä tekisin. Rahaahan se meille tietäis, ja ei tarvis olla vanhempainpvärahan varassa. Hitto!!!!!

Mitäs mietä te ootte? : )

Ainiii hahaha, Jonatan nukahti yks pvä KYLPYAMMEESEEN!! Siis ku oltiin kylvys :DD Siin oliki sit miettimist et miten hitossa mä saan sen sielt pois : ´´D

8 kommenttia:

  1. Pakko tulla sanoo, sun blogia on tosi raskasta lukee ku on fonttina tollanen "kaunokirjotus" :(

    Muuten kyl tykkään sun blogista <3 !

    xoxoembbu.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi peppu! Mietin itekki silloin ku vaihoin, ja taisin tänne laittaakkii et sanokaa jos se on huono. Mut hyvä että sanoit, ehkä mä vaihan sen ihan normaaliksi : ( : p

      hihii, kiva kuulla! <3

      Poista
  2. Meillä meni poika hoitoon vähän yli 7kk ikäisenä, kun itse lähdin opiskelemaan. Saatiin perhepäivähoito paikka joka oli pienelle parempi vaihtoehto. Itsellä oli ristiriitaisia tunteita hoitoon laiton suhteen pienen iän takia, mutta se oli meille parhain ratkaisu silloin.
    Nyt tämän seuraavan kanssa aion olla vähintään vuoden kotona joka tuntuu huojentavan mieltä :)
    Meillä poika ainakin sai hyvin muista lapsista seuraa ja vuorovaikutus taidot kasvoivat, kun ujo tapaus on. Helppo päätös pienen hoitoon laittaminen ei ole, mutta kannattaa tehdä niin kuin parhaalta tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä kommentista !! : ) Jonatan on onneksi tosi sosiaalinen, ja luulen että pärjäisi/viihtyisi hyvin perhepäivähoidossa. Pitää ehkä huomenna soitella vähän ja kysellä.. Mut saas nähä nyt et mitä tapahtuu.. KÄÄÄK! :´)

      Poista
  3. Ihana blogi sinulla!Mihin pääsisit töihin?:>
    -Nannu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos :´)
      Pääsisin sellasee kahvilaa,mikä on niiku tuolla sellases " lomapaikas " minne tulee porukkaa esim. avuntoautojen ja -vaunujenkans, sit siel on mökkei, vastapäätä ranta!!!! golfkenttä jnejnejne. : D Eli ei ihan semmonen perus kaupunki kahvila : ) Mut samoi hommii, sämpylöitten yms. tekoo, tarjoiluu jne.. :)

      Poista
  4. Huhuu, mitä teille kuuluu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhuuuu, lue uusin postaus, siinä vähän kuulumisia :))

      Poista