Sivut

torstai 31. toukokuuta 2012

Täällä taaas

  Joooo mitäs täs nyt sanoiskaa,. :D Nyt on meneillää raskausviikko 25, ja maha senku kasvaa, tänää aamul luulin kuolevani, kun toi poitsu päätti venytellä oikeen kunnolla! Oon aina ihmetelly ku kaverit on puhunu että "sattuu sikana ku vauva venyttelee, ei uskalla ees liikkua tai melkein hengittääkkään" o_O ? ja JOOOO TIEDÄN TUNTEEN TÄYSIN! Aamul olin viel puoli unessa, kunnes tuntu kauheeta pistävää kipua tos pallean kohalla,tai sen alapuolella, ja sit jossain alamahassa :D AUUUUUUTS!! Tosiaa tuli semmonen olo että ei uskalla liikkua, ja hengittäminen oli hankalaa ku pisti :D mut huh, SELVISIN! Mietin vaan et mitäs sitte ku laskettuaika on viel lähempänä, ja vauva vielä isompi! :D APUA!

Niinku viimeeks sanoin, niiin nyt on tullu ne uudet vaunut! :p laitan niistä kuvia tähän, PLUS vauvan huoneeseen boordi, otin netistä kuvan siitä, mut laitan viel uusii kuvia sitte ku ollaa saatu se seinälle :))



Vaunut
Sisältä

Vauvanhuoneen boordi

3 kommenttia:

  1. toi boordi on niin söpö <3 ja vaunutkii oli hienot!:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi sulla :-) Meilkii on tollaset vaunut mut eri väriset. :-) Oonkii nähny sut pari kertaa poitsunkaa ulkoilees ku ollaa ajettu ohi.. Asut varmaan täs aika lähel meit :-)

    VastaaPoista